TREMOLOR BLAVA
Montero & Pisuerga

Poema visual en moviment. Es presenta com un joc participatiu sobre la paraula i la imatge en el qual la frase «tremolor blava» queda dividida en grups de lletres independents, impreses i disposades a la sala. L’espectador és convidat a fer servir aquestes lletres per formar noves paraules o frases. Una proposta d’acció col·lectiva per crear una constel·lació de paraules que actuaran d’eco, de miratge, de duplicitat en alternança activa.

El moviment normalment no és un element que s’associï amb la literatura; tanmateix, aquesta proposta artística l’ha dut a aquests terrenys. Es tracta d’un poema visual que transforma la nostra manera de llegir i convida a desobeir i rebel·lar-se contra les normes proposades. Una mena d'»utopia díscola» en què el lector-espectador es mou pel text i el transita de manera molt diferent a la poesia i la literatura convencionals.

TEMBLOR AZUL
Montero & Pisuerga

Poema visual en movimiento. Se presenta como un juego participativo sobre la palabra y la imagen en el cual la frase «temblor azul» queda dividida en grupos de letras independientes, impresas y dispuestas en la sala. El espectador es invitado a utilizar estas letras para conformar nuevas palabras o frases. Una propuesta de acción colectiva para crear una constelación de palabras que harán las veces de un eco, un espejismo, una duplicidad en alternancia activa.

El movimiento normalmente no es un elemento que se asocie con la literatura; sin embargo, esta propuesta artística lo ha llevado a estos terrenos. Se trata de un poema visual que transforma nuestra manera de leer e invita a desobedecer y rebelarse contra las normas propuestas. Una suerte de «utopía díscola» donde el lector-espectador se mueve por el texto y lo transita de manera muy distinta a la poesía y la literatura convencionales.

www.monteroypisuerga.com

S O L S T I C I ‘ 2 2​
21/06-17/07

Centre d’Art Tecla Sala
Av. Josep Tarradellas i Joan 44
08901 L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona

#solstici22 #contemporaryart #artecontemporaneo #monteroypisuerga #centredartteclasala